Idérika företag!

Upplever du att det är svårt att hitta i myllret av företagsaktuell information såsom ekonomiska stöd, bidrag, företagsfrämjande aktörer och nätverksplattformar? Vi förstår dig!

Du kanske är en person med ett innovativt mindset och en vass affärsidé, ett företag med unika produkter och tjänster, eller ett företag i behov av att proaktivt ställa om sig. Du besitter en guldgruva av idéer men saknar ekonomin eller arbetskraften att fullt ut agera på ambitionen.

Under november månad erbjuds tio företag möjligheten att få tillgång till kostnadsfri experthjälp, stödkartläggning och matchning mot företagsfrämjande aktörer.
Coacher med erfarenhet av affärsutveckling och de regionala stödsystemen sätter sig in i din verksamhet, genomför nulägesanalys och matchar dig mot din egen branschs företagsfrämjande aktörer, stöd och nätverksplattformar.

Baserat på dina ambitioner, affärsidé och behov matchas du till rätt plats och i rätt ordning.

Oberoende på din geografiska placering, vilken bransch ditt företag tillhör eller vilka produkter och tjänster som du vill tillhandahålla, är du välkommen med din ansökan till oss.

Sista ansökningsdag är den 17 november, 2020. Observera att antalet platser är begränsat. Insatsperioden är 17 november- 11 december 2020.

Om du har frågor går det bra att kontakta:

Samar Jabri
Projektkoordinator
0736242639
samar.jabri@rjl.se
Regional utveckling
Regionledningskontoret
Region Jönköpings län